NEW YORKER GLASVÆGGE

New Yorker Glasvæg | FRAME

New Yorker Glasvægge fra Framewall har slanke profiler fremstillet i stål, der svejses sammen af vores erfarene smede. Vi anvender hærdet glas i alle vores produkter for optimal sikkerhed og holdbarhed. 

 

Som standard leveres vores New Yorker Glasvægge pulverlakeret i sort. Det er muligt at få din glasvæg i rå stål med synlige svejsninger. Til badeværelsesmiljøer tilbyder vi specialløsninger. 

NEW YORKER GLASVÆG - FRAME
Brusekabine - New Yorker Glasvæg

Opmåling: Som udgangspunkt måler du selv op, evt. med hjælp fra vores måleskema. Ud fra målene sender vi hurtigt et forhåndstilbud samt en skitse til inspiration. Herefter besøger vi dig og får styr på de sidste detaljer samt det endelige tilbud. 

 

Tilbud: Inden aftale fremsender vi et tilbud med målsat skitse, antal glasfelter, antal døre, håndtag, åbningsretninger mv. Ønskes opmåling, levering og montering vil dette ligeledes være inkluderet i tilbuddet.

Betaling: Ved igangsættelse fremsender vi en faktura på 50% af det samlede beløb. De resterende 50% faktureres når projektet er afsluttet. 

Levering: Vores leveringstid er standard 4-6 uger. Vi tilbyder levering efter aftale. Glasvæggene kan altid hentes frit på vores adresse. 

Montering: Vil tilbyder at finde en lokal virksomhed i dit nærområde, til at montere din væg for dig! Vi har et stort landsdækkende netværk og samarbejder med forskellige virksomheder til konkurrencedygtige priser

Døre og åbninger: Vores pinoldøre er med dobbelt hængsel og håndtag som standard. Vores skydedøre fremstilles med løbe- og styrehjul med kuglelejer. 

 

Salgs- og handelsbetingelser klik her

GLASVÆGGE TIL ALLE FORMÅL

- Bolig

- Butik 

- Kontor

Framewall  //  +45 2087 7118  //  MAIL@FRAMEWALL.DK

© 2019 by Framewall